Sākums » Interesanti » Jaunajā “Materia Medica” – LFB basketbola turnīram – 20!
Jaunajā “Materia Medica” – LFB basketbola turnīram – 20!

Jaunajā “Materia Medica” – LFB basketbola turnīram – 20!

Pie saviem lasītājiem ceļo nu jau sestais šī gada žurnāls “Materia Medica”. Šis numurs īpaši veltīts Latvijas Farmaceitu biedrības (LFB) basketbola turnīra 20 gadu jubilejai, taču žurnālā, kā vienmēr, atradīsit jaunumus par farmācijā un medicīnā aktuālo. Šomēnes piedāvājam izsmeļošus rakstus par spazmu fizioloģiju un spazmolītikām, metformīnu 2. tipa cukura diabēta slimnieku ārstēšanā, brūču kopšanu, protonu sūkņa inhibitoru radīto risku, kā arī par farmaceita līdzdalību sirds mazspējas ārstēšanā.

Piedāvājam arī neparastākus izziņas materiālus – par mākslas terapiju Latvijā un pasaulē neglītākās krāsas ietekmi uz smēķēšanu, kā arī par to, vai sievietēm menstruāciju laikā pienāktos kādi ar likumu noteikti atvieglojumi darbā.

Farmakognozijas sadaļā šoreiz par staipekņiem, bet vēstures lappusēs – par farmācijas maģistru Viktoru Šķilteru, kam šogad 120. jubileja. Vēl – aktuālā informācija par notikumiem nozarē, intervija ar farmaceiti Intu Olti, LFB ziņas un izklaides lappuses.

Taču liela vieta žurnālā atvēlēta LFB basketbola turnīra jubilejai! Lasiet un smelieties iedvesmu atpūtai vai darbam vasaras viducī, lai atkal tiktos ar žurnālu augusta nogalē.

Arī 2016. gadā katrā aptiekā viens žurnāla ekspemplārs nonāk bez maksas. Ja vēlaties pasūtināt vēl vienu eksemplāru vai abonēt žurnālu personīgi, lūdzu, sazinieties ar MIC biroju e-pastā mic@mic.lv vai pa tālruni 67821245.

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*