Sākums » Farmācija » Holdings “Repharm” dibinājis mārketinga pakalpojumu sniegšanas uzņēmumu

Holdings “Repharm” dibinājis mārketinga pakalpojumu sniegšanas uzņēmumu

Holdings AS “Repharm” izveidojis mārketinga pakalpojumu sniegšanas uzņēmumu AS “RPH Marketing Latvia”, ziņo nacionālā informācijas aģentūra LETA.

Kā paudis “Repharm” ģenerāldirektors Dins Šmits, “RPH Marketing Latvia” funkcija būs mārketinga pakalpojumu sniegšana iekšējiem un ārējiem klientiem. Jaundibinātā uzņēmuma uzdevums būs nodrošināt uz klientu un jaunām tehnoloģijām vērstu mārketingu visiem holdinga uzņēmumiem.

“Tas nozīmē labāk koordinētu mārketinga darbību, piemēram, kombinētu produktu piedāvāšanā “Bizness biznesam” jeb “B2B” klientiem, kopīgs reklāmas raidlaika un mārketinga tehnoloģiju iepirkums,” skaidrojis Šmits.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, AS “RPH Marketing Latvia” dibināta 2017.gada 19.aprīlī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 100 000 eiro.

Jau ziņots, ka “Repharm” 2015.gadā strādāja ar 198,054 miljonu eiro konsolidēto apgrozījumu, kas ir par 15,4% vairāk nekā 2014.gadā, bet koncerna peļņa pieauga par 44,7% un bija 17,173 miljoni eiro.

“Repharm” tika izveidots 2009.gadā, apvienojot “Sentor Farm aptiekas”, kas pārvalda un attīsta “Mēness aptieku” zīmolu, un “AS Recipe Plus” – zāļu, medicīnas un veselības preču izplatītāja – resursus. Holdingā ietilpst arī VCA, kas aptver 12 medicīnas iestādes, kā arī “Centrālā laboratorija” ar vairākām filiālēm visā Latvijā.

“Repharm” pamatkapitāls ir 385 000 eiro un tā vienādās daļās pieder diviem Latvijas pilsoņiem – Josifam Aptam un Jeļenai Ņikitinai. Taču tā kā “Repharm” ir akciju sabiedrība, tai Uzņēmumu reģistram nav jāsniedz ziņas par īpašniekiem, tāpēc šī informācija var neatbilst patiesībai, ziņo LETA.

 

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*