Sākums » Farmācija » Jaunajā “Materia Medica” – par e-veselību un farmāciju ceļā uz Latvijas 100-gadi
Jaunajā “Materia Medica” – par e-veselību un farmāciju ceļā uz Latvijas 100-gadi

Jaunajā “Materia Medica” – par e-veselību un farmāciju ceļā uz Latvijas 100-gadi

Jaunajā žurnāla “Materia Medica” numurā, kas pie saviem lasītājiem devies janvāra beigās, skaidrojam visu neskaidro par e-veselību un e-recepti, kā arī sniedzam aktuālo informāciju šajā jomā no Nacionālā veselības dienesta un Latvijas Farmaceitu biedrības (LFB).

Medicīnas lappusēs šoreiz rakstām par vairogdziedzera darbības traucējumiem, vulvovaginālām sēnīšinfekcijām, saspringuma galvassāpēm un to, kā cīnīties ar svīstošām plaukstām.

Farmaceitiskās aprūpes jautājumus esam iekļāvuši stāstos par Baldones aptieku un polifarmācijas mozaīku pacientu terapijā.

Šajā gadā arī mēs gatavosimies Latvijas 100-gadei, tāpēc ik mēnesi vēstures lappusēs apskatīsim kādu mūsu valsts vēstures dekādi un farmāciju tās ietvaros. Šoreiz – par farmāciju pirmajā mūsu valsts desmitgadē – no tās dibināšanas brīža līdz 1928. gadam.

Vēl žurnālā lasiet par LFB aktualitātēm un dažādiem nozares notikumiem.

Tāpat kā pērn, arī šogad viens žurnāla eksemplārs bez maksas nonāks katrā Latvijas aptiekā. Ja vēlaties pasūtināt vēl vienu eksemplāru vai žurnālu saņemt personīgi sev, lūdzu, sazininieties ar Medikamentu informācijas centru pa tālruni 67821245 vai e-pastu mic@mic.lv. Ja nesaņemat žurnālu vai radušās kādas neskaidrības, arī tad, lūdzu, ziņojiet Medikamentu informācijas centram.

www.farmacija-mic.lv

2 komentāri

  1. Labdien, vai šis numurs jau nonācis aptiekās vai var būt tā, ka vēl nē?!

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*