Sākums » Farmācija » LFB Gada konferencē informēs par jaunāko e-receptes jomā
LFB Gada konferencē informēs par jaunāko e-receptes jomā

LFB Gada konferencē informēs par jaunāko e-receptes jomā

Latvijas Farmaceitu biedrības (LFB) Gada konferencē, kas notiks 2016. gada 4. novembrī, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu centrā, Rīgā, Nacionālā veselības dienesta (NVD) pārstāvji informēs par e-veselības un e-receptes ieviešanas jaunumiem.

Kā ziņo LFB, konferencē aicināti piedalīties NVD E-veselības un starptautiskās sadarbības departamenta direktors Mārtiņš Smilga un NVD E-veselības un standartu nodaļas vadītāja Linda Freimane, lai sniegtu visu aktuālāko informāciju par e-veselību, e-recepti un būtiskākajiem jautājumiem, kas izriet no normatīvo aktu prasībām darbībām vienotajā veselības nozares elektroniskās informācijas sistēmā aptiekā.

Paredzēts laiks arī diskusijai, kurā farmaceiti un farmaceita asistenti varēs NVD pārstāvjiem uzdot sev svarīgus jautājumus par e-veselības un e-receptes sistēmas darbību.

Latvijas Ģimenes ārstu asociācija par e-veselības jautājumiem runās savā kopsapulcē šodien, 21. oktobrī, kad iztaujās Veselības ministrijas un NVD vadību. Uz ģimenes ārstu kopsapulci ir uzaicināts VM valsts sekretārs Kārlis Ketners un NVD vadītāja Daina Mūrmane-Umbraško.

Ar LFB Gada konferences darba kārtību un citu informāciju var iepazīties šeit: http://farmacija-mic.lv/pasakums/lfb-konference-riga-7/

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*