Sākums » Farmācija » UR iegrāmatojis pārstāvības tiesību maiņu “Olainfarm” valdes loceklei Elenai Bušbergai

UR iegrāmatojis pārstāvības tiesību maiņu “Olainfarm” valdes loceklei Elenai Bušbergai

Uzņēmumu reģistrā (UR) otrdien iegrāmatotas izmaiņas pārstāvības tiesībās zāļu ražotāja “Olainfarm” valdes loceklei Elenai Bušbergai, ziņo nacionālā informācijas aģentūra LETA.

UR otrdien reģistrējis piektdien, 24.janvārī, iesniegtās izmaiņas, ar kurām Bušbergai piešķirtas tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

“Olainfarm” pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka lēmumu par pārstāvības tiesību izmaiņām pieņēma “Olainfarm” padome 24. janvārī plkst. 12:00 pēc akcionāru ārkārtas sapulces, kas it kā nenotika kvoruma trūkuma dēļ. Iesniegumu UR 24. janvārī iesniedza “Olainfarm” valdes locekle Milana Beļeviča. Jaunā “Olainfarm” vadība gan norāda, ka iepriekš izskanējusī informācija par akcionāru sapulces kvoruma trūkumu neatbilst patiesībai un 24. janvāra akcionāru sapulcē ievēlēta uzņēmuma padome jaunā sastāvā. Jaunā padome ir veikusi izmaiņas AS “Olainfarm” valdes sastāvā. AS “Olainfarm” padomē strādās Pēteris Rubenis, Irina Maligina, Ingus Balandins, Andrejs Saveļjevs, kā arī Valentīna Andrejeva, kura ievēlēta par padomes priekšsēdētāju. AS “Olainfarm” valdē amatu saglabājis Raimonds Terentjevs un Mārtiņš Pūriņš, pārējie līdzšinējie valdes locekļi no amata atbrīvoti, bet no jauna valdē iecelti Jeļena Borcova un Mārtiņš Tambaks. Par valdes priekšsēdētāju iecelta Jeļena Borcova.

 

www.farmacija-mic.lv

 

 

 

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*