Sākums » Farmācija » LFB aicina pieteikt kolēģus balvai “Gada farmaceits 2018”

LFB aicina pieteikt kolēģus balvai “Gada farmaceits 2018”

Latvijas Farmaceitu biedrība (LFB) aicina paust atzinību tiem farmācijas speciālistiem, kuri sniedz noteiktu ieguldījumu gan savas profesijas prestiža celšanā, gan uzņēmuma veiksmīgā darbībā, izvirzot viņu kandidatūru “Gada farmaceita” goda nosaukuma saņemšanai.

LFB ir atjaunojusi goda nosaukuma “Gada farmaceits” piešķiršanu, vēloties atzīmēt tos farmācijas speciālistus (farmaceitus, farmaceita asistentus), kuri pēdējo divu gadu laikā ir vēlējušies un veiksmīgi spējuši darboties ārpus profesijas ikdienas standartiem.

Farmaceitiskās aprūpes pakalpojumu sniegšana aptiekā, veicamā amata pienākumu godprātīga izpilde, cieņas pilna attieksme pret klientiem, sadarbības partneriem, kolēģiem mūsu profesijā ir pati par sevi saprotama. Tajā pat laikā ir kolēģi, kuriem ikdienas rutīna šķiet par pelēku, kuri vēlas kaut ko vairāk, un, galvenais, arī dara kaut ko vairāk, – tie ir speciālisti, kurus LFB vēlas atzīmēt, par kuriem vēlas pastāstīt citiem un ar kuru veikto vēlas kopīgi lepoties.

Apbalvojums tiks pasniegts LFB konferencē Rīgā 9. novembrī.

Kritēriji, atbilstoši kuriem tiks vērtēti nominētie speciālisti, skatāmi LFB vietnē: https://farmaceitubiedriba.lv/lv/gada-farmaceits.  LFB vērš uzmanību uz to, ka vērtēts tiks speciālista devums pēdējo divu gadu ietvaros, kā arī aicina izmantot iespēju pievienot informāciju, kas ļautu  nominētajam speciālistam gūt papildu punktus atbilstoši balvas nolikuma 15.5. punktā minētajam.

Pieteikumus nominācijai LFB gaidīs līdz šā gada 10. septembrim.

Pieteikumus var sūtīt LFB birojam pa pastu vai elektroniski (lfb@farmaceitubiedriba.lv), kā arī var aizpildīt anketu LFB vietnē: www.farmaceitubiedriba.lv.

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*