Sākums » Farmācija » “Euroaptieka” valdes priekšsēdētāja amatā iecelta uzņēmuma darbiniece Natālija Zaharova

“Euroaptieka” valdes priekšsēdētāja amatā iecelta uzņēmuma darbiniece Natālija Zaharova

Līdzšinējā aptieku tīkla “Euroaptieka” Komercdepartamenta direktore Natālija Zaharova kļuvusi par jauno “Euroaptieka” valdes priekšsēdētāju, aizvietojot Ivaru Nelsonu, kurš pēc vairāk nekā trīs gadu darbības nolēmis pamest savu vietu uzņēmuma valdē, ziņo nacionālā informācijas aģentūra LETA.

Uzņēmuma pārstāvji pauduši, ka Nelsons valdes priekšsēdētāja amatu atstās 31. maijā, bet Zaharova pienākumus sāks pildīt no 3. jūnija.

Kā informējuši uzņēmumā, Zaharova ir ieguvusi plašu pieredzi mazumtirdzniecībā un vadībā, strādājot ar vadošajiem mazumtirdzniecības tīkliem un uzņēmumiem Baltijas reģionā.

Nelsons paudis pateicību “Euroaptieka” profesionālajai komandai par ieguldīto darbu pēdējos gados. Savukārt Zaharova atzinusi, ka jauno amatu ieņem brīdī, kad aptieku lomai ir tendence pieaugt un sortimentam un pakalpojumiem paplašināties.

“Euroaptieka” ir zāļu mazumtirdzniecības uzņēmums. Latvijā darbojas 55 “Euroaptieka” aptiekas visos lielākajos valsts reģionos, sniedzot darba iespējas gandrīz 500 darbinieku. “Euroaptieka” ir daļa no uzņēmuma “Euroapotheca Group”, kas ir lielākais zāļu mazumtirdzniecības tīkls Ziemeļeiropā un kas apvieno vairāk nekā 660 aptiekas un 3,8 tūkstošus darbinieku no Zviedrijas, Polijas un Baltijas valstīm, ziņo LETA.

 

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*