Sākums » Jaunākie raksti » Šodien vebinārs: Ievads ģeneratīvā mākslīgā intelekta un lielo valodu modeļu iespējās farmaceitiem
Šodien vebinārs: Ievads ģeneratīvā mākslīgā intelekta un lielo valodu modeļu iespējās farmaceitiem

Šodien vebinārs: Ievads ģeneratīvā mākslīgā intelekta un lielo valodu modeļu iespējās farmaceitiem

Šodien, 31. jūlijā,  plkst. 15.00 Starptautiskā farmaceitu federācija (FIP) ikvienu aicina piedalīties tīmekļseminārā jeb vebinārā Zoom vidē par mākslīgā intelekta (MI) sniegtām iespējām, lielajiem valodu modeļiem (Large Language Models), piemēram, ChatGPT. Šie jaunie rīki ir inovāciju priekšgalā, mainot mūsu ikdienas mijiedarbību ar tehnoloģijām.

Šā tīmekļsemināra mērķis ir sniegt izpratni par šiem modeļiem, skaidrojot to darbību, apmācības procesus un iespējamos ierobežojumus. FIP piedāvā saistošu sesiju par mācīšanās un praktiska pielietojuma iespējām, lai parādītu, kā šie modeļi var palīdzēt būt produktīvākiem farmācijā, ļaujot ātrāk veikt ikdienas uzdevumus, lai varētu koncentrēties uz radošiem un izaicinošiem mērķiem.

Pasākumā runās ASV Kolorādo Universitātes Farmācijas un farmācijas zinātņu skolas MI kolektīva pārstāve Vaitlija Jī  un Urugvajas ORT universitātes profesore, mašīnmācības inženiere Florence Ojeda.

Reģistrācija saitē šeit.

Avots: FIP

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*