Sākums » Interesanti » PSKUS aicina uz starptautisku konferenci par digitālajām tehnoloģijām veselības aprūpē

PSKUS aicina uz starptautisku konferenci par digitālajām tehnoloģijām veselības aprūpē

Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā (PSKUS) šodien un rīt notiks konference “Inovācijas un digitālās tehnoloģijas veselības aprūpē”.

Konference notiks Zinātniskajā institūtā, C2 korpusā, Paula Stradiņa auditorijā. Pasākums notiks angļu valodā, bet tiks nodrošināts sinhronais tulkojums latviešu valodā.

Konferencē Eiropas vadošie speciālisti digitālās veselības jomā un eksperti no Latvijas prezentēs mācību programmas par digitāliem risinājumiem veselības aprūpē, kā arī inovatīvām ārstēšanas metodēm veselības jomā.

Konferencē ieskatu mācību programmās sniegs speciālisti no Beļģijas, Norvēģijas, Portugāles un Latvijas. Septiņas uzstāšanās tiks veltītas digitālajiem risinājumiem veselības aprūpē un trīs – inovatīvām ārstniecības metodēm un veselības aprūpes personāla personīgajām prasmēm.

Konferencē piedalīties aicināti valsts veselības iestādēs strādājošie, slimnīcu un ambulatoro ārstniecības iestāžu speciālisti, administrāciju pārstāvji, asociāciju pārstāvji, ārstniecības personāls, rezidenti, māsas un medicīnas studenti, kā arī citi interesenti. Pasākuma programma šeit.

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*