Sākums » Interesanti » Jaunajā “Materia Medica” – par klīniskā farmaceita darbu un nozares tendencēm pasaulē
Jaunajā “Materia Medica” – par klīniskā farmaceita darbu un nozares tendencēm pasaulē

Jaunajā “Materia Medica” – par klīniskā farmaceita darbu un nozares tendencēm pasaulē

Žurnāls “Materia Medica” oktobri noslēdz ar aizraujošu interviju, kurā par savu dzīvi un darbu, par slimnīcu aptieku aktualitātēm Latvijā un Eiropā stāsta klīniskā farmaceite Inese Sviestiņa.

Vēl jaunajā žurnāla numurā piedāvājam iepazīties ar ārstu viedokli par dažādām komplementārās medicīnas metodēm un farmācijas nozares aktualitātēm pasaulē caur Starptautiskās farmaceitu federācijas kongresa prizmu. Medicīnas lappusēs lasiet par zīdaiņu kolikām, kā arī par patiesību un mītiem, kas skar paracetamolu.

Vēstures sadaļā apskatīsim farmāciju Latvijā 1998. – 2008. gadā un farmaceitiskās izglītības tālo ceļo no senatnes līdz mūsdienām. Farmakognozijas lappusēs šoreiz par parasto timiānu, bet aktualitāšu sadaļā – par pieminekļa atklāšanu farmaceitam un izcilam valstsvīram Vladislavam Rubulim.

Kā ik mēnesi piedāvājam arī nozares ziņas, Latvijas Farmaceitu biedrības aktualitātes un kaut ko vaļasbrīdim.

Tāpat kā pērn, arī šogad viens žurnāla eksemplārs bez maksas nonāk katrā Latvijas aptiekā. Ja vēlaties pasūtināt vēl vienu eksemplāru vai žurnālu saņemt personīgi sev, lūdzu, sazininieties ar Medikamentu informācijas centru pa tālruni 67821245 vai e-pastu mic@mic.lv. Ja nesaņemat žurnālu vai radušās kādas neskaidrības, arī tad, lūdzu, ziņojiet Medikamentu informācijas centram.

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*