Sākums » Interesanti » Jaunajā “Materia Medica” – viss par koronavīrusu
Jaunajā “Materia Medica” – viss par koronavīrusu

Jaunajā “Materia Medica” – viss par koronavīrusu

Februāra nogalē lasītājus saniedza “Materia Medica” jaunais numurs, kurā apskatām aktuālo informāviju par jauno koronavīrusu Covid-19.

Šomēnes piedāvājam divas aizraujošas intervijas: ar Zasas aptiekas vadītāju Inesi Putraimu un farmaceiti Annu Vasarieti, kas mērķtiecīgi virzās pretī savam sapnim – piedalīties olimpiskās spēlēs.

Tālākmācības testu sadaļā piedāvājam rakstu par glaukomu un svarīgus materiālus par zāļu starptautiskā nepatentētā nosaukuma rakstīšanu receptēs no 1. aprīļa.

Medicīnas lappusēs lasiet par piena biopeptīdiem, kas nomierina un pasargā no ikdienas stresa, par nefarmakoloģisko un farmakoloģisko metožu lietošanu aizcietējuma gadījumā un par farmaceita konsultācijām saaukstēšanās un gripas laikā.

Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī šogad ik mēnesi piedāvāsim risināt krustvārdu mīklu, uzzināt, ko par aptiekām, farmaceitiem, ārstiem un zālēm saka sociālā tīkla Twitter lietotāji, un lasīt Latvijas Farmaceitu biedrības jaunumus.

Arī šogad viens žurnāla eksemplārs bez maksas nonāk ikvienā aptiekā Latvijā. Ja vēlaties pasūtināt vēl vienu eksemplāru vai žurnālu saņemt personīgi sev, sazinieties ar Medikamentu informācijas centru pa tālruni 67821245 vai e-pastu mic@mic.lv. Ja nesaņemat žurnālu vai radušās kādas neskaidrības, arī tad, lūdzu, ziņojiet Medikamentu informācijas centram.

 

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*