Sākums » Interesanti » Jaunajā “Materia Medica” numurā – atbildes uz jauniem jautājumiem par Covid-19

Jaunajā “Materia Medica” numurā – atbildes uz jauniem jautājumiem par Covid-19

Diemžēl Covid-19 pandēmija pasaulē un Latvijā vēl nav rimusies, tāpēc arī jaunajā žurnāla “Materia Medica” numurā turpinām no dažādiem rakursiem apskatīt šo tēmu.

Ko Datu valsts inspekcija saka par personas vakcinācijas statusa izpaušanu; vai darba devējs, izdodot iekšēju rīkojumu, var uzlikt par pienākumu darbiniekiem sniegt informāciju par Covid-19 vakcinācijas statusu? Vai Covid-19 kļūs par iksezonas infekciju? Ko mēs nezinām par hipertensiju saistībā ar Covid-19? Kam infekciju laikā uzmanība jāpievērš grūtniecēm? Kāds sakars protonu sūkņu inhibitoriem ar Covid-19? Kas ir FIP  rīks regulatoru atbalstam vakcinācijas veikšanai aptiekās? Uz šiem un daudziem citiem ar Covid-19 saistītiem jautājumiem mēs atbildes meklējam un piedāvājam “Materia Medica” marta numura lappusēs.

Lasiet arī par mūsu sportisko kolēģi Zani Dzirkali, antibiotiku farmakokinētiku un farmakodinamiku, vidusauss iekaisumu bērniem un pieaugušajiem, onihomikozēm un zāļu verifikācijas procesa rezultātiem.

Vaļasbrīdim piedāvājam interesantu stāstu par farmaceitu svētajiem aizbildņiem, Twitter ziņas un šoreiz kolēģes Ineses Sviestiņas sagatavotu krustvārdu mīklu.

Tāpat lasiet arī par Latvijas Farmaceitu biedrības (LFB) paveikto 2020. gadā, biedrības jaunumiem un citām nozares aktualitātēm.

Arī 2021. gadā viens žurnāla eksemplārs bez maksas nonāk ikvienā aptiekā Latvijā. Ja vēlaties pasūtināt vēl vienu eksemplāru vai žurnālu saņemt personīgi sev, sazinieties ar Medikamentu informācijas centru pa tālruni 67821245 vai e-pastu mic@mic.lv. Ja nesaņemat žurnālu vai ir radušās kādas neskaidrības, arī tad, lūdzu, ziņojiet Medikamentu informācijas centram.

Aizraujošu lasīšanu un izziņas prieku!

 

www.farmacija-mic.lv

Jūsu komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Atzīmētie lauki ir obligāti *

*